Contact

Heb je een vraag of een opmerking over het aanbod of onze service? Wij horen het graag!

Stuur ons gerust een berichtje via klantenservice@gezondenfit.nl. We proberen jouw vraag of opmerking binnen 3 werkdagen per mail te beantwoorden. Als je ons in het weekend mailt, gaan we er op de eerstvolgende werkdag weer mee aan de slag.

Wil je liever één van onze collega’s spreken? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 010 –204 30 75. Onze klantenservice zit van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur voor je klaar! Tijdens feestdagen zijn wij ook lekker vrij. 

Deze vragen worden vaak aan ons gesteld

Met de unieke code die je hebt ontvangen via de Gezond & Fit Voordeel krijg je kortingen die oplopen tot 70% op de geselecteerde aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn enkel te vinden en aan te schaffen op het platform van de Gezond & Fit Voordeel.

Nadat je de unieke Gezond & Fit Voordeel code hebt verzilverd, heb je een jaar lang toegang tot het platform. Bij een proeflidmaatschap is jouw Gezond & Fit Voordeel code geldig voor maximaal acht exemplaren van een product. Wanneer het lidmaatschap afloopt, ontvang je een verlengingsaanbod. Dit geeft jou de kans om weer een jaar toegang tot het platform te krijgen. Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’.

De Gezond & Fit Voordeel code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Bekijk alle veelgestelde vragen