Welkom bij Gezond & Fit Voordeel

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van Gezond & Fit Voordeel! Je scoort hier tot wel 70% korting op gezonde producten en diensten. Van verzorgingsproducten, voedingstips en sportlessen tot beautybehandelingen en wellnesslocaties. Er is voor ieder wat wils.

Naar de shop
Voeding

Voeding

Gezonde voeding is belangrijk om lekker in je vel te zitten!

Maak kennis het diverse aanbod waardoor gezond en gevarieerd eten erg makkelijk wordt gemaakt of leer meer over gezonde voeding met een online cursus.

Bekijk alle deals
Sporten

Sporten

Bootcampen, klimmen, golfen en meer.. Voor welke uitdaging kies jij? Kom lekker in beweging en haal het beste in jezelf naar boven.

Train je liever zelf? Bekijk het aanbod aan sportartikelen om zelf thuis fitter en sterker te worden.

Bekijk alle deals
Wellness

Wellness

Na inspanning is ontspanning erg belangrijk. Gun jezelf een relaxmoment!

Ga een dagje ontspannen in één van de wellnessresorts. De resorts beschikken over vele faciliteiten zoals: diverse sauna's en warme en koude baden. Maak jouw dag helemaal compleet met een massage of uniek wellnessritueel. Ervaar pure rust en ontspanning.

Bekijk alle deals

Ontdek onze toppers

15 Digitale cursussen Voeding Expert

We hebben maar één lichaam. Gezonde voeding is essentieel om je lichaam gezond te houden en belangrijker dan ooit.

Bekijk deze deal
Online Cursus Thuis Fitness

In beweging in je eigen omgeving!

Bekijk deze deal
Elysium

Droom weg in dit sfeervolle wellnessresort. Wanneer kom jij relaxen?

Bekijk deze deal

Veelgestelde vragen

Met de unieke code die je hebt ontvangen via de Gezond & Fit Voordeel krijg je kortingen die oplopen tot 70% op de geselecteerde aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn enkel te vinden en aan te schaffen op het platform van de Gezond & Fit Voordeel.

Nadat je de unieke Gezond & Fit Voordeel code hebt verzilverd, heb je een jaar lang toegang tot het platform. Bij een proeflidmaatschap is jouw Gezond & Fit Voordeel code geldig voor maximaal acht exemplaren van een product. Wanneer het lidmaatschap afloopt, ontvang je een verlengingsaanbod. Dit geeft jou de kans om weer een jaar toegang tot het platform te krijgen. Je kunt de geldigheid controleren in jouw profiel, onder ‘mijn codes’.

De Gezond & Fit Voordeel code wordt uitgegeven via bedrijven of speciale promoties. Wil je er zelf één kopen? Dat kan hier!

Bekijk alle veelgestelde vragen